Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

BEBA Rossmann 2019

Szakértő gondoskodás gyermeked jövőjéről

Próbáld ki most a
350 g-os BEBA Pro Junior 1-et
50% kedvezménnyel!

A kupon letölthető 2019. augusztus 5–17. között és beváltható augusztus 18-ig a bolti készlet erejéig

Próbáld ki a 350 g-os BEBA Pro Junior 1-et, amelyet most 50%-os kedvezményt nyújtó kuponnal tudsz megvásárolni bármelyik Rossmann üzletben. A kupon letölthető 2019. augusztus 5–17. között és beváltható augusztus 18-ig a bolti készlet erejéig.  

Küldd el elérhetőségedet és e-mail fiókodba hamarosan megérkezik az ajándékkuponod.
A beváltáshoz kérjük, kattints az 50%-os kupon letöltése gombra és nyomtasd ki a kupont, amelyet bármelyik Rossmann üzletben be tudsz váltani egy 350 g-os BEBA Pro Junior 1 vásárlása esetén.

Figyelem! A kupon csak egyszer felhasználható!

A BEBA Pro Junior 1 a több mint 150 éves csecsemőtáplálási tapasztalatunk felhasználásával, 50 éves fehérjekutatásunknak és egyedülálló technológiánknak köszönhetően megalkotott OPTIPRO® fehérjénket* tartalmazza, mely egyedülálló fehérjeminőséggel és fehérjemennyiséggel rendelkezik, valamint a benne lévő IMMUNO-COMPLEX® formula A-, C-, D-vitamint, cinket és vasat tartalmaz, melyek hozzájárulnak a kicsi immunrendszerének megfelelő működéséhez.

*A Nestlé egyedülálló fehérjetechnológiája állítja elő az OPTIPRO® fehérjét. BEBA Pro Junior 1 anyatej-kiegészítő tápszer 12. hónapos kortól, 350 g. Fontos figyelmeztetés! A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni egy élethosszig tartó utazás. A Nestlé Baba közösségben segítünk megtenni az első lépéseket, és minél gondtalanabbá varázsolni számodra ezt az utazást!